Minkälaisia ovat uuden Moto Z -puhelimen erikoiset lisäkuoret? Tässä esimerkkejä

Motorola on julkistanut Moto Z -puhelimien lisäksi Moto Mods -lisäkuoriperheen. Niiden avulla käyttäjä voi muokata puhelintaan hieman erilaiseksi erilaisten tilanteiden varalle. Ulkonäön lisäksi puhelimeen saa kytkettyä jykevämmät kaiuttimet tai vaikkapa projektorin. Moto Mods -kuoret kiinnittyvät puhelimiin magneettien avulla, joten niiden kiinnittäminen ja vaihtaminen on yksinkertaista.

Tällä hetkellä Moto Mods -lisäkuoria on tarjolla neljänlaisia. Moto Mods -lisäkuoret:

  • JBL Soundboost
  • Moto Insta-Share Projector
  • Incipio offGRID Power Pack
  • Moto Style Shell -vaihtokuoret

JBL Soundboost

JBL Soundboost -lisäkuori tuo Moto Z -puhelimiin jykevämmät äänet. Lisäkuori pakkaa sisäänsä kaksi kolmen watin kaiutinta, joiden taajuus vaste on 200-20 000 hertsiä, joten aivan matalimpia ääniä pienehköt kaiuttimet eivät voi toistaa.

Soundboost-lisäkuoren mitat ovat 152 x 73 x 13 millimetriä ja se painaa 145 grammaa. 1 000 milliampeeritunnin akulla musiikkia voi Motorolan mukaan kuunnella jopa 10 tuntia.

Moto Insta-Share Projector

Moto Insta-Share Projector käyttää DLP-tekniikkaa ja projektori tuottaa parhaimmillaan 70 tuuman kuvan, jonka tarkkuus on 854×480 pikseliä. Projektorin kirkkaus on 50 lumenia ja kontrastisuhde 400:1. Lampun kerrotaan kestävän mukavat 10 000 tuntia.

Projektorikuoressa on 1 100 milliampeeritunnin sisäinen akku, jolla projektori toimii noin 60 minuuttia. Kuoren fyysiset mitat ovat 153 x 74 x 11 millimetriä ja se painaa 120 grammaa.

Incipio offGRID Power Pack

Incipio offGRID Power Pack tuo Moto Z -puhelimiin lisää virtaa. 2 220 milliampeeritunnin akulla puhelin saa lisää käyttöaikaa Motorolan mukaan jopa 22 tuntia. Lisäkuoresta tulee tarjolle kaksi eri vaihtoehtoa, joista toinen tukee langatonta latausta.

Kuoren fyysiset mitat ovat 152,7 x 73,5 x 6,2 millimetriä. Perusversio painaa 79 grammaa ja langatonta latausta tukeva versio 85 grammaa.

Moto Style Shell -kuoret tuovat puhelimeen lisää persoonallisuutta ja niiden avulla voi valita puhelimeensa mukavat materiaalit. Alla on esimerkkejä Style Shell -kuorista.