Suomalaisten tekemä mobiilipeli keräsi miljoona latausta viikossa – nyt tarjolla myös Androidille

Suomalainen mobiilipelistudio Small Giant Games julkaisi viime viikolla uuden Rope Racers -pelinsä. Nyt, seitsemän päivää ja yli miljoona latausta myöhemmin, peli on saapunut myös Androidille.

Rope Racersissa kisaillaan pelin nimen mukaisesti nopeudesta köysissä keinuen. Vastassa on muita ihmispelaajia ja palkinnon ratkaisee sekä sijoitus että ennen kilpailua pottiin heitetty kolikkopanos. Kehittäjien mukaan tarjolla on aina juuri sopiva kattaus vastustajia, kiitos älykkään ottelujärjestelmän.

Small Giant Gamesin uutuus julkaistiin Applen App Storessa viikko sitten. Sittemmin Rope Racersin iOS-versio on jo ehtinyt kivuta latauslistoille varsin kiitettäville sijoille. Peliä on studion mukaan ladattu maailmanlaajuisesti yli miljoona kertaa. Samalla se oli ensimmäisen viikkonsa aikana ladatuin kilpa-ajopeli iPhoneille jopa 56 maassa.

Seuraavaksi pelaajia lähdetään metsästämään Android-käyttäjien joukosta. Rope Racers on nimittäin nyt saatavilla myös Google Play -kaupassa. Odotetusti kyseessä on ilmaislataus, mutta kokemusta maustavat sovelluksen sisäisten ostojen mahdollisuudet.

Rope Racers.