Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Windows Phone -pomo hämmensi iPhone-twiitillään

Joe Belfiore on mies, jonka monet yhdistävät vahvasti Windows Phoneen. Nyt tämä Microsoftin apulaisjohtaja on hämmentänyt ihmisiä twiitillään, joka paljastui iPhonella lähetetyksi. The Verge ehti jo uutisoida asiasta, todeten, ettei kyseessä ole aivan niin suuri skandaali kuin joku voisi kuvitella, ja kävipä Belfiore itsekin artikkelin kommenttipalstalla ottamassa kantaa asiaan.

Aiemmin, kun Steve Ballmer johti Microsoftia, oli talossa tiukka kuri ja työntekijöiden oli visusti pidettävä piilossa mahdolliset iPhonensa. Nyt yhtiössä on rennompi meininki ja ohjelmistoja tehdään runsain mitoin myös Android- ja iOS-laitteille, joten on varsin ymmärrettävää, että johtotasollakin halutaan kokeilla myös muita kuin oman talon laitteita. Lisäksi Belfiore on vielä kesään asti jatkuvalla virkavapaalla, eli on niiltä osin vapaa käyttämään haluamiaan laitteita.

Belfiore kävi itse kommentoimassa The Vergen artikkelia, että juuri virkavapaan ansiosta hänellä on mahdollisuus käyttää muiden valmistajien laitteita ja olisi jopa hullua, jos hän ei näin tekisi. Parhaiten muiden alustojen ja ekosysteemien edut ja haitat tulevat esiin, kun niitä käyttää ja niiden kanssa elää päivittäin. Belfiore toteaa, että viettäessään virkavapaata ja laatuaikaa perheensä kanssa, on hän iPhonen lisäksi käyttänyt myös muun muassa Google Mapsia, Spotifyta, Periscopea, MacBookia ja Nexus-puhelinta, ja että tämän päivän Microsoftilla tällainen käytännönläheinen ja asiakaslähtöinen asenne on hyvin tervetullut. Silti mies muisti kehua rakastavansa omaa Microsoft Surface Bookiaan.