Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Microsoft yksinkertaistaa Android-laitteiden käyttöä uudella sovelluksella

Microsoft on julkaissut uuden launcherin eli käynnistyssovelluksen Android-laitteille. Arrow Launcherin pyrkimyksenä on yksinkertaistaa laitteen käyttöä ja tuoda helposti tarjolle kaikki puhelimen tärkeimmät ominaisuudet. Julkaisusta kertoi TechCrunch.

Arrow Launcher on Microsoft Garage -tutkimusryhmän kehittämä projekti, josta kuulimme jo kesällä. Sen tarkoituksena on tarjota Android-käyttäjille suoraviivainen käyttöliittymä, jossa sovellusten ja yhteytietojen hyödyntäminen on vaivatonta.

Arrow pyrkii tähän muutaman erityisen kotiruudun avulla. Sovellussivu nostaa etualalle eniten käytetyt sovellukset, yhteistietosivu pyrkii tarjoamaan nopean tavan viestiä tuttujen kanssa ja muistutussivulta löytyvät kaikki hälytykset ja muistilistat. Lisäksi Arrow’sta listaa erikseen kaikki käyttäjän viimeisimmät toimet ja sovellukset omaan listaansa.

Arrow Launcherin kontaktisivu

 

Muistutukset valtaavat yhden kotiruuduista

Kotinäkymän alalaidasta löytyy Android-tapaan muutama käyttäjän tärkein sovellus. Alhaalta voi myös pyyhkäistä esiin lisää sovelluksia ja pika-asetukset, jotka ovat Android-laitteissa yleensä yläpalkissa.

Microsoft kehuu, että sujuvan käyttökokemuksen lisäksi Arrow on kevyt ja optimoitu akkukesto silmällä pitäen. Mikäli käynnistyssovelluksen tarjonta kuulostaa – tai näyttää – mielenkiintoiselta, löydät Arrow Launcherin ilmaiseksi Google Playsta.

Pika-asetukset piilevät alhaalla