Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Microsoft vakuuttelee: sitoutuneita Windows 10 Mobileen ja omiin mobiililaitteisiin

Microsoft on yritysratkaisuihin keskittyneessä Ignite-tapahtumassaan vakuuttanut jälleen myös sitoutumistaan Windows 10 Mobileen sekä omiin laitteisiinsa.

Tapahtumassa järjestettiin osio, jonka nimi suomeksi käännettynä oli ”Tutustu mitä on luvassa Windows 10 Mobilelle puhelimissa ja pienissä tableteissa”.Windows 10 Mobilen tuotepäällikkö Alan Meeusin pitämän esityksen mukaan ”Microsoft on sitoutunut Windows 10 Mobileen”

Lisäksi Microsoftin kerrottiin ”keskittyvän enemmän mobiileihin kokemuksiin Windowsilla” ja ”jatkavan panostuksia erottuviin omiin laitteisiin ja laitteiden ekosysteemiin”. Näistä jälkimmäisestä, laitteiden ekosysteemistä puhuttiin enemmänkin mutta omista Microsoftin laitteista ei hiiskuttu.

Huhujen mukaan Microsoftin Lumioiden myynti olisi päättymässä jo tänä vuonna ja toistaiseksi paljon puhuttua Surface-puhelinta odotetaan vasta syksyllä 2017 – jos silloinkaan.

Koska Ignite-tapahtuma keskittyy tarjontaan yrityksille, myös Windows 10 Mobile -päivityksiä koskevien tietojen osalta korostettiin ennen kaikkea yrityksille tärkeitä asioita.

Aiemmin kerrottiin myös, kuinka Microsoft on päivittämässä Windows 10 Mobilen Continuum-toimintoa tulevassa Windows 10 Mobilen Redstone 2 -päivityksessä ensi vuonna.

Puhelinten strategiamuutoksestaan kertoessaan Microsoft totesi aikovansa keskittyä jatkossa yrityspuhelimiin.