Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Microsoft suosittelee odottamista: Windows 10:n suuri päivitys ei toimi kaikilla

Microsoft aloitti Creators Update -päivitykset Windows 10 -tietokoneille 11. huhtikuuta. Päivityksen jakelu tapahtuu vaiheittain, ja Microsoft on nyt myös kertonut keskeyttäneensä päivityksen jakelun osalle laitteista.

Microsoft havaitsi tietyillä Broadcomin Bluetooth-radiopiireillä varustetuissa laitteissa ongelmia, joiden myötä yhteydet eivät olisi toimineet. Toistaiseksi näille laitteille ei jaella Creators Update -päivitystä.

Microsoft varoittaakin käyttäjiä, jotka lataavat päivityksen käsin päivityssivuston kautta. Tämä kiertää päivityksen keskeytykset ja mahdollistaa näin päivityksen asentamisen myös laitteisiin, joissa se tuottaa vielä toistaiseksi ratkaisemattomia ongelmia. Microsoft suositteleekin olemaan päivittämättä Creators Updateen manuaalisesti, jollei tiedä mitä on tekemässä.

Toistaiseksi Creators Update on käytössä jo miljoonilla ihmisillä. Microsoft on painottanut päivityksen jakelussa aluksi uudempia laitteita, joiden kanssa päivityksellä on oletettavasti vähemmän yhteensopivuusongelmia.