Surface-puhelin tulossa? Microsoft rekisteröi huhuja vahvistavan nettiosoitteen

Huhut Microsoftin Surface-tiimin kehittämästä uudesta huippupuhelimesta ovat velloneet jo jonkin aikaa, eikä ole mikään salaisuus, että Surface-tabletit kehittänyt ryhmä tutkailee myös erilaisia älypuhelinratkaisuja. Nyt Reddit-keskustelupalstan käyttäjä on tehnyt havainnon, joka on omiaan lisäämään vettä huhumyllyyn.

Microsoft on rekisteröinyt itselleen verkko-osoitteen surfacephone.com. Surface-puhelimeen viittaava osoite johtaa tällä hetkellä Microsoftin Surface-laitteita esittelevälle sivulle. Mieleen tulee, että Microsoft olisi voinut rekisteröidä itselleen kaikenlaisia Surface-laitteisiin viittaavia verkko-osoitteita, mutta asiaa syynännyt WMPowerUser-sivuston toimittaja Michael Allison huomasi, ettei Microsoft kuitenkaan ole rekisteröinyt esimerkiksi osoitteita surfacepro.com tai surfacebook.com.

Osoite surfacephone.com ei tietenkään vielä millään tavalla vahvista mitään mahdollisen tulevan puhelimen suhteen, mutta ainakin mielenkiintoa aiheeseen Microsoftilla tuntuu olevan. Surface-puhelimen on huhuttu ilmestyvän myöhemmin tänä vuonna, ja joidenkin arvioiden mukaan se saattaisi samalla tarkoittaa myös Lumia-ajanjakson päättymistä.