Microsoft myöntää Surface Pro 3:n uudet akkuongelmat

Microsoft on myöntänyt sen jo aiemminkin akkuongelmien piinaaman Surface Pro 3:n tuoreimmatkin akkuongelmat.

Surface Pro 3:n omistajat epäilivät tuoreen päivityksen aiheuttaneen heidän laitteisiinsa ongelmia, mutta Microsoftin mukaan näin ei ole. Ongelmien syytä kuitenkin tutkitaan yhä. Surface Pro 3:n akun lataus täyteen ei ole enää mahdollista ongelman kohdanneille.

Microsoft korjasi aiemmalla päivityksellään alkuperäisiä Surface Pro 3:n akkuongelmia Simplon valmistamalla akulla varustettujen laitteiden osalta. Uudet ongelmat koskevat eri laitteita, jotka on varustettu LG Chemin valmistamilla akuilla.

– Olemme tietoisia akkuongelmasta, joka koskee rajoitettua määrää Surface Pro 3 -käyttäjiä. Voimme vahvistaa, ettei näitä asiakkaita koskeva ongelma johdu 29. elokuuta julkaistuista ohjelmistopäivityksistä. Tiimimme tutkii asiaa aktiivisesti havaitakseen sen syyn ja luodakseen korjauksen, Microsoft kommentoi tuoreimpia ongelmia.

Tuoreimpien akkuongelmien ratkaisuksi ei ole löydetty muita keinoja. Toistaiseksi paras vaihtoehto on siis vain jäädä odottamaan Microsofilta aikanaan tulossa olevaa korjauspäivitystä.