Microsoft myöntää: yhtiöltä puuttuu wow-efektin tuova puhelin

Microsoftilla tiedostetaan hyvin, että yhtiö tarvitsee jotain uutta ja mullistavaa saadakseen ihmiset innostumaan sen puhelimista. Microsoftin markkinointijohtaja Chris Capossela esiintyi Windows Weekly -lähetyksessä ja puhui yhtiön puhelimien tilanteesta. Hänen mukaansa heidän täytyy kehittää puhelin, joka aikaansaa vastaavan wow-efektin kuin Surface-laitteet toivat tietokone- ja tablettimarkkinoille.

Caposselan mukaan Microsoftin täytyy kehittää todellinen läpimurtopuhelin, joka saa ihmiset innostumaan.Hänen mukaansa töitä riittää vielä, että yhtiö saisi ihmiset siirtymään iPhoneista Microsoftin puhelimiin. Capossela kuvailee, kuinka sen Surface-taulutietokoneet ovat muutamista takaiskuista huolimatta saaneet asiakkaat syttymään. Hän maalaileekin, kuinka Microsoft tarvitsee puhelinpuolella vastaavan tuotteen, joka ei tunnu vain Windows-faneille suunnatulta.

Capossela kuvailee myös, kuinka puhelinpuolella tarvitaan sovelluksia, jotta nuoret saadaan innostumaan Windows-puhelimista. Capossela luettelee Snapchatin, Instagramin ja Uberin, ja toteaa että ne ja liuta muita suosituimpia sovelluksia yksinkertaisesti on saatava Windowsille, jotta ostajat innostuvat. Caposselan puheiden perusteella Microsoftilla ymmärretään, kuinka yhtiön on ensin saatava laitteet sille tasolle, että ostajat ja sitä kautta myös sovelluskehittäjät innostuvat Windows-leiristä.