Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Microsoft julkisti Windows 10:n seuraavan ominaisuuspäivityksen - tällaisia uudistuksia 21H1-versio tuo

Windows 10:n ensimmäisen vuosipuoliskon ominaisuuspäivitys julkistettiin.

Microsoft esittelee blogissaan seuraavaa Windows 10:n merkittävämpää päivitystä. Ohjelmistoversio 21H1 tuo jälleen monia uusia toimintoja käyttöjärjestelmään.

Kuluvan vuoden ensimmäinen merkittävä Windows 10 -ominaisuuspäivitys tuo mukanaan muun muassa parannuksia tietoturvaan ja käyttöjärjestelmän yleiseen laatuun. Myös etäkäyttöön panostetaan muutamilla uudistuksilla.

Tietoturvaan on luvassa kenties merkittävin päivityskavalkadi. Windows Hello -tunnistautumisessa voi jatkossa käyttää oletusarvoisesti ulkoisia verkkokameroita, minkä ohella Windows Defenderin toimintaa on optimoitu. Jatkossa esimerkiksi asiakirjojen turvatarkastukset hoituvat aiempaa nopeammin tietoturvastakaan tinkimättä, Microsoft lupailee.

Uudistuksia on luvassa myös Windows 10:n etäkäyttöön. Jatkossa käyttöjärjestelmän tulisi useiden rajapintaoptimointien ansiosta soveltua aiempaa paremmin muun muassa kotitoimistoilta käsin tehtävään etätyöhön, joka on korona-aikana yleistynyt ennätyksellisen nopeasti.

Windows 10:n 22H1-päivityksen jakelu on nyt alkanut Windows Insider -ohjelmaan kuuluville. Kaikille käyttäjille se saapuu keskikesään mennessä.