Microsoft julkaisi kiusoittelevan kuvan – onko tässä Surface Book 2?

Microsoft on nähtävästi julkaissut Instagramissa Surface-tilillä jo kuvan tulevasta Surface Book 2:sta. Microsoftin tekemisiä läheltä seuraava Windows Central -sivusto on verrannut julkaistua kuvaa nykyiseen Surface Bookiin, joka on erilainen. Lisäksi Windows Centralin lähteet ovat kertoneet, että kuva on peräisin Microsoftin sisäisesti jo esitetystä Surface Book 2:n esittelyvideosta.

Vasemmalla nykyinen Surface Book, oikealla Surface Book 2.

Suomessa alkuperäinen Surface Book ei koskaan saapunut laajasti myyntiin, joten laite on jäänyt täällä erittäin vähäiselle huomiolle.

Alkuperäisessä Surface Bookissa suljettuna sarana jättää esiin selkeän raon.

Tulevan Surface Book 2:n myyntiintulostakaan täällä ei ole varmuutta, mutta asia selviää aikanaan.

Windows Central -sivusto on jo aiemmin raportoinut, että Surface Book 2:ssa näytön saranaratkaisua on uudistettu. Ensimmäisen sukupolven mallissa taipuva sarana jätti suljettuna laitteen kahden osan väliin ikävästi merkittävän kokoisen raon. Toisen sukupolven mallissa väliin jäävän tilanvoi odottaa olevan pienempi.

Lisäksi kuvissa nähtävä Surface Book 2 vaikuttaisi olevan väriltään musta, kuten tietojen mukaan myös Microsoftin sisäisesti testaamat prototyypit. Lopullisesta värityksestä tai eri värivaihtoehdoista ei kuitenkaan ole vielä selvyyttä.

Surface Book 2:sta Microsoftin nyt julkaisema kiusoitteleva ennakkokuva antaisi aihetta olettaa julkaisun tapahtuvan vielä syksyn tai loppuvuoden aikana.

Surface Book 2:n lisäksi Microsoft voi päivittää jälleen mahdollisesti Surface Pro -sarjaansa. Lisäksi siltä odotetaan Surface All-in-One -tietokonetta sekä aikanaan myös niin sanottua ”Surface-puhelinta”.