Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Master & Dynamic julkisti 599 euron huippuluokan MW75-vastamelukuulokkeet

Master & Dynamic on päivittänyt valikoimaansa MW75-sankakuulokkeilla.

Huippuluokan kuulokkeet maksavat 599 euroa.

Master & Dynamicin MW75-kuulokkeet ovat uusi vaihtoehto sankakuulokkeiden mallistoon. Aktiivista vastamelutoimintoa (ANC) tukevat kuulokkeet mukauttavat hälynpoiston ympäristön mukaan kuuntelukokemusta parantaakseen.

Melunvaimennus on toteutettu neljällä mikrofonilla, jotka jatkuvasti tarkkailevat ympäröivää äänimaailmaa. Mukautuvan vaimennuksen ohella käytössä on kaksi muutakin tilaa, All Day ja Max, jotka sopivat päivittäiseen yleiskäyttöön ja meluisiin ympäristöihin.

Kuulokkeissa on 40 millimetrin kaiutinelementit (Belyrrium), ja rakennusmateriaaleina on käytetty alumiinia ja nahkaa. Korvakuppien ulkoreunoilla on lisäksi hyödynnetty lasikerroksia.

Kuulokkeiden tyylivaihtoehtoja.

Kosketuseleiden sijaan äänentoistoa ohjataan fyysisillä painikkeilla, ja tarvittaessa yksilökohtaisesti mukautuvat korvapehmikkeet on helppo vaihtaa uusiin.

Yhdellä latauksella musiikki soi 28 tai 32 tuntia riippuen siitä, onko vastamelutoiminto käytössä. Vain varttitunnin latauksella saa kuutisen tuntia käyttöaikaa, Master & Dynamic lupaa.

Master & Dynamicin MW75-sankakuulokkeet julkaistaan 28. kesäkuuta 599 euron suositushintaan. Lisätietoja kuulokkeista on saatavilla Master & Dynamicin verkkosivuilla.