Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Marshallilta uudet langattomat kuulokkeet – 30 tunnin akkukesto ja mahdollisuus jakaa musiikkia kaverille

Marshall-brändätty kuulokeperhe on saanut uuden jäsenen, nimeltään Mid Bluetooth. 199 euron hintainen uutuusmalli on jossain määrin henkinen seuraaja aiemmalle Major II Bluetooth -kuulokemallille, mutta tarjoaa hieman modernimman ulkoasun.

Marshall Mid Bluetooth on, kuten nimestä voi päätellä, Bluetoothia käyttävä langaton kuulokemalli, joka tukee aptX-koodekkia. Kunhan puhelin tai muu ohjelmalähde sisältää samaisen tuen, on luvassa tavallista Bluetooth-yhteyttä parempaa äänenlaatua. Lisäksi videoita katsellessa ääni ja kuva pysyvät paremmin synkronoituina.

 

Valmistaja lupaa Mid Bluetoothille yli 30 tunnin akkukeston yhdellä latauksella, ja ääntä ilmoille tuuttaavat 40 millimetrin elementit. Varustukseen kuuluvat myös mikrofonit puheluita varten ja irroitettavan kuulokejohdon ansiosta kuulokkeita voi käyttää myös langallisina. Kun kuulokkeita käytetään langattomina, voi tyhjän 3,5 millimetrin kuulokeliitännän kautta välittää musiikin kaverin langallisiin kuulokkeisiin.

 

Muita ominaisuuksia ovat muun muassa ”3D-saranat”, joiden ansiosta valmistaja lupailee hyvää ergonomiaa, ja muotoilu on Marshallin tyylille uskollista rock’n’rollia kullanvärisine yksityiskohtineen. Kuulokkeiden ohjaaminen tapahtuu monikäyttöisellä ohjausnupilla, jolla voi ohjata soittoa, vaihtaa kappaletta, muuttaa äänenvoimakkuutta ja kytkeä kuulokkeiden virran päälle ja pois.

 

Ominaisuuksiltaan uusi Mid Bluetooth muistuttaa hyvin paljon aiempaa Major II Bluetooth -mallia, ja hinnan ohella suurimpana erona näiden kahden mallin välillä on muotoilu. Myös Major II Bluetooth jää ainakin vielä valikoimiin 149 euron hintaisena.