Luvassa kaksi Moto X -lippulaivapuhelinta

Moto X4 -nimellä pitkään kulkeneesta uuden sukupolven Moto X -puhelimesta nähtiin tällä viikolla uutta kuvamateriaalia. Nyt tarjolla on lisätietoa kuvissa oletettavasti nähdyistä kahdesta Moto X -mallista sekä puhelinten ympärille rakennettavasta modulaaristen lisäosien valikoimasta.

VentureBeatin mukaan luvassa on kaksi uutta huippu-Motoa. Molemmat ovat kauttaaltaan metallilla verhottuja ja 5,5-tuumaisella näytöllä varustettuja. Kaksikon halvemman jäsenen kerrotaan tarjoavan muun muassa Full HD -tarkkuutta ja Snapdragon 625 -järjestelmäpiiriä. Kalliimmassa versiossa taas on tarkempi Quad HD -tasoinen näyttö ja uusin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri. RAM-muistin määrä vaihtelee mallista riippuen kahdesta neljään gigatavuun ja tallennustilaa on joko 16 tai 32 gigatavua.

Tällä hetkellä kalliimpi ja tehokkaampi malli vaikuttaa kulkevan nimellä Vector Thin ja on sen mukaisesti vain 5,2 millimetriä paksu. Hieman vaatimattomampi malli kulkee raportissa nimellä Vertex.

Tiettyjen perusominaisuuksien lisäksi molempia Moto X -uutuuksia yhdistää ennakkotietojen mukaan LG Friends -tyylinen lisälaitteiden valikoima. Luvassa on erilaisia lisäominaisuuksia tuovia takalevyjä, jotka napsahtavat kiinni artikkelin lopun kuvissa näkyviin takakuoren liitäntöihin. VentureBeat kertoo tarjonnan kattavan ainakin stereokaiuttimet, lisäakun, kamerakahvan, pico-projektorin ja laajakulmanäkymää kameralle tarjoavan suojakuoren. Lisälaitteiden on määrä saapua saataville puhelinten julkaisun yhteydessä.

Moto X -uutuuksien julkaisuajankohdat ja hintatiedot ovat ymmärrettävästi vielä hämärän peitossa. Puhelimet saatetaan kuitenkin esitellä jo kesäkuun aikana.