Huhu: luvassa jälleen erityishoikka uutuuspuhelin?

Kiinalainen Oppo valmistautuu parhaillaan paljastamaan seuraavan älypuhelimensa. Yhtiö on nyt julkaissut vihjailevaa materiaalia, josta selviää laitteen nimi ja kamerapainotus.

Oppo on julkaissut Weibo-palvelussa kuvan, josta selviää yhtiön seuraavan puhelinuutuuden nimi. Luvassa on hoikista puhelimista tunnetun R-sarjan jatkaja Oppo R9. Vuonna 2014 Oppo R5 piti jopa hetken hallussaan maailman ohuimman puhelimen titteliä.

R9-nimen lisäksi materiaalista selviää, että Oppo panostaa uutuudessaan kameraan. Tarkempia teknisiä tietoja Oppo ei ole vielä paljastanut, mutta Times Newsin mukaan R9:ään voidaan odottaa kuusituumaista 2560 x 1440 pikselin näyttöä, Snapdragon 820 -järjestelmäpiiriä, kolmen tai neljän gigatavun RAM-muistia, 64 gigatavun tallennustilaa ja muistikorttipaikkaa.

Oppon materiaalissakin mainittujen kameroiden uskotaan tarjoilevan 21 megapikseliä R9:n takapuolella ja 13 megapikseliä etupuolella. Lisäksi mukana pitäisi olla sormenjälkitunnistin ja kookas 3700 milliampeeritunnin akku.

Kaikki mainitut tiedot ovat kuitenkin varmistamattomia. Oppo R9:n tarjonta selviää lopullisesti virallisessa julkistustilaisuudessa, jonka ei pitäisi olla enää kovinkaan kaukana.

Oppo valmistelee uutta R9-älypuhelinta.