Uuden Lumian esittelylaitteet pois kaupoista – tuntematon vika

Microsoft toi omiin kauppoihinsa 6. lokakuuta pidetyn esittelytilaisuuden antia testattavaksi. Nyt kuitenkin Lumia 950 XL -laitteet on vedetty pois kaupoista tuntemattoman vian vuoksi, kertoo WinBeta.

5,7-tuumaisia Lumia 950 XL -puhelimia ei siis pääse enää kokeilemaan Microsoftin omissa myymälöissä. Näissä prototyyppilaitteissa oli jonkinlainen tuntematon ongelma rautapuolella, mitä pyritään ratkaisemaan. Ei ole lainkaan epätavallista, että ensimmäisissä tuotetuissa laitteissa on ongelmia. Tämä tuskin vaikuttaa Lumia 950 XL:n lopulliseen julkaisuun – tai ainakin niin voidaan toivoa. Microsoft ei ole kertonut, milloin demolaitteet palaavat yhtiön omiin kauppoihin.

Microsoft Store

 

Lumia 950 XL:t ovat ainoat laitteet, jotka ovat vedetty pois kaupoista. Ihmiset voivat edelleen käydä kokeilemassa Lumia 950 -älypuhelimia, Surface Pro 4 -tabletteja ja Surface Book -hybriditietokoneita.

Microsoftin Lumia 950 XL:ssä on 5,7 tuuman kosketusnäyttö 2560×1440 pikselin tarkkuudella, Snapdragon 810 -järjestelmäpiiri, kolme gigatavua RAM-muistia, 20 megapikselin PureView -kamera, viiden megapikselin etukamera ja 3 300 milliampeeritunnin akku.