Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Lumia 550 myyntiin Suomessa tällä viikolla

Microsoftin syksyllä esittelemä Lumia 550 saapuu tällä viikolla Suomeen. Jälleenmyyjät ja operaattorit ovat ottaneet ennakkotilauksia vastaan jo jonkin aikaa, ja useimmissa paikoissa toimitusten on määrä alkaa 10. joulukuuta, eli tämän viikon torstaina.

Lumia 550 on Microsoftin uusista, Windows 10 Mobile -käyttöjärjestelmällä toimivista Lumia-malleista edullisin 119 euron hinnallaan. Muut loppuvuoden Lumia-uutuudet, eli lippulaivaluokkaan asettuvat Lumia 950 ja 950 XL saapuivat Suomeen viime viikolla.

Operaattoreista ainakin Elisa ja Sonerasekä jälleenmyyjistä ainakin Verkkokauppa.comilmoittavat Lumia 550 -laitteiden toimitusten alkavan 10. joulukuuta. Muista jälleenmyyjistä Expert lupailee toimituksia 15. joulukuuta ja Gigantti ilmoittaa verkosta tilattujen laitteiden toimitusten alkavan 27. joulukuuta. Kaikkein hätäisimpien tulee sen sijaan suunnata Gigantin Raision myymälään, jossa verkkosivujen mukaan laitetta on saatavilla jo nyt.

Lumia 550 on varustettu muun muassa 4,7-tuumaisella näytöllä, Snapdragon 210 -suorittimella, yhden gigatavun RAM-muistilla ja kahdeksan gigatavun sisäisellä tallennustilalla, muistikorttipaikalla sekä 2100 milliampeeritunnin akulla. Painoa 9,9 millimetriä paksulla puhelimella on 141,9 grammaa ja sen kamerat on varustettu kahden ja viiden megapikselin kennoilla.