Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Lounas-, liikunta- ja kulttuurietukortti toimii jatkossa Apple Paylla – Edenred mukaan kumppaniksi

Apple Pay -tuki Suomessa laajenee, kun työsuhde-etujen markkinajohtaja Edenred Finland tuo asiakkailleen käyttöön Apple Payn.

Edenredin mukaan sen yli 100 000 asiakasta, jotka käyttävät Ticket Duo lounas-, liikunta- ja kulttuurietukorttia voivat nyt maksaa Apple Paylla paikoissa, joissa Ticket Duo on hyväksytty ja joissa on lähimaksumahdollisuus. Edenredin maksuvälineitä on käytössä yli 21 000 ravintolassa sekä liikunta- ja kulttuuripaikassa.

”Apple Pay tarjoaa asiakkaillemme uuden nopean ja helppokäyttöisen maksutavan. Nämä ovat ominaisuuksia, jotka ovat myös Edenredin maksuvälineiden keskiössä. Apple Pay vahvistaa Edenredin asemaa Suomen johtavana työsuhde-eturatkaisujen tarjoajana”, toteaa Edenred Finlandin toimitusjohtaja Leena Hellfors.

Apple Pay tuli Suomessa käyttöön lokakuun loppupuolella. Applen ensimmäisiä kumppaneita olivat Nordea ja St1, joiden myöntämät kortit oli mahdollista liittää Apple Pay -maksutavoiksi.

Lähimaksamisessa Apple Pay toimii iPhone SE:llä, iPhone 6:sta eteenpäin sekä Apple Watchilla. Maksu vahvistetaan joko sormenjäljellä tai kasvojentunnistustoiminnolla.

Nyt mukaan tulevan Edenredin sekä alusta asti mukana olleiden Nordean ja St1:n lisäksi Suomessa Apple Payn käyttöönotto onnistuu myös saksalaisen startup-pankin N26:n korteilla.