L’Orealilta uusi kynnen päälle puettava pikkunappi – varoittaa UV-valosta

Maailman suurin kosmetiikka-alan yritys, L’Oréal, esittelee CES-messuilla varsin mielenkiintoisen laitteen. UV Sense havainnoi UV-säteilyn määrää ja varoittaa käyttäjää tarvittaessa. L’Oréalin suunnitelmista kertoo BGR.com.

L’Oréalin UV Sense on pikkuruinen laite, joka vaikkapa kynnen päälle kiinnitettynä tarkkailee UV-säteilyn määrää ja kehottaa tarpeen vaatiessa käyttäjää hakeutumaan varjoon tai lisäämään aurinkovoidetta. Laite yhdistyy älypuhelimeen NFC-yhteyden avulla ja käyttää ranskalaisyhtiön aiemmin sekä iOS:lle että Androidille julkaisemaa My UV Patch -älypuhelinsovellusta jakaakseen keräämäänsä tietoa.

Pikkuruinen UV Sense ei tarvitse lainkaan latausta, vaan ottaa L’Oréalin mukaan virtansa suoraan älypuhelimesta. Laite kykenee tallentamaan kerralla jopa kolmen kuukauden UVA- ja UVB-säteilystä keräämänsä tiedot.

UV Sensestä julkaistaan pieni erä Yhdysvaltain markkinoille tänä kesänä, mutta laajemman julkaisun on ilmoitettu tapahtuvan vasta 2019. Minkäänlaisia hintatietoja ei toistaiseksi ole kerrottu.

Läpileikkaus L’Oréalin UV Sense -laitteesta.
Läpileikkaus L’Oréalin UV Sense -laitteesta.