Lisää uusia Nokia-puhelimia tulossa yllättävän pian? Pomolta paljastava vastaus

HMD Global saattaa julkistaa lisää uusia Nokia-puhelimia jo varsin pian – ainakin jos on uskominen HMD:n Intian johtajaa Ajay Mehtaa.

Times of Indian haastattelussa Mehta kertoo, että lisää uusia puhelimia olisi tulossa jo toisella vuosineljänneksellä eli kesäkuun loppuun mennessä. Toistaiseksi HMD Global on julkistanut Nokia 150 ja Nokia 3310 -peruspuhelimet sekä Nokia 3 / 5 / 6 -älypuhelinkolmikon. 3310:tä ja älypuhelimia odotetaan myyntiin viimeistään toukokuussa laajasti 120 eri maassa.

”Olemme lanseeranneet 3 älypuhelinta ja 2 peruspuhelinta ensimmäisenä vaiheena. Muutaman kuukauden sisällä tulemme lanseeraamaan toisen kokoelman äly- ja peruspuhelimia. Tulevan vuoden aikana haluamme meillä olevan puhelimia eri hintapisteissä toteuttaaksemme missiotamme tarjota jokaiselle jotakin. Tarkastelemme lukuisia mahdollisuuksia houkutella kovia Nokia-faneja, kuten mahdollisuuksia vaihtaa vanhoja puhelimia, rahoitusta ja niin edelleen. Meillä on 400 jakelijaa ja 80 000 jälleenmyyjää, joiden kautta viemme puhelimemme kuluttajille. Myymme puhelimia myös verkkokaupassa. Meidän pitäisi lanseerata seuraava joukko puhelimiamme vuoden toisen neljänneksen loppuun mennessä”, toteaa Mehta Times of Indialle, kun häneltä kysyttiin seuraavista Nokia-puhelimista.

Huhuissa esillä ovat olleet jo epämääräisesti sekä Nokia 7 ja Nokia 8 sekä Nokia 9. HMD Globalilta jäätiin ensimmäisten julkistusten jälkeen odottamaan erityisesti myös varsinaista uutta Nokia-huippupuhelinta, jollaista ei vielä ole nähty.

Aiemmin on huhuttu HMD Globalin aikovan tuoda tänä vuonna markkinoille yhteensä 6-7 Nokia-älypuhelinta.