Uusi verkkokauppa Teknavi.com

LG V20 -huippupuhelimesta tihkuu lisätietoja

LG:n tulevan syksyn huippupuhelimesta, V20:stä, putoilee vähitellen lisätietoja. Nyt yhdysvaltalaisen T-Mobile -operaattorin työntekijä on nimimerkin suojista Redditissä paljastanut hieman lisätietoja puhelimen ominaisuuksista ja julkaisusta.

Aiemman kuvavuodon perusteella tuleva V20 käyttäisi edeltäjästään, viime syksynä julkaistusta V10:stä, tuttua pientä lisänäyttöä, mutta lainaa ominaisuuksia myös LG:n viime kevään G5-huippupuhelimesta. Nimimerkki ”Jordanpeterson234512:n” vuodon perusteella vaikuttaa siltä, että V20 tulisi G5:n tavoin olemaan modulaarinen, eli laajennettavissa puhelimen irroitettavan pohjapalan tilalle liitettävillä varusteilla.

”Jordanpeterson234512:n” mukaan V20:n lisävarusteita olisivat ”Extra battery and Enhanced Hand Grip” sekä ”Memory Module Attachment”, eli lisäakku, jonkinlainen paremman otteen tarjoava lisäosa sekä jonkinlainen muistilaajennus. Tämän tarkempia tietoja lisäosista ei vieläkuitenkaan ole.

LG V20 -tilaisuuden kutsu.

LG esittelee V20:n 6. syyskuuta San Franciscossa. ”Jordanpeterson234512” paljasti Redditissä, että laitteen ennakkomyynti Yhdysvalloissa alkaa 14. syyskuuta. Laitteen hinnaksi Yhdysvalloissa hän kertoo 650 dollaria, eli 50 dollaria enemmän kuin edeltäjällään. Suomessa V10:n suositushinta oli tammikuun julkaisun yhteydessä 699 euroa.

LG on tähän mennessä jo muun muassa paljastanut, että V20 sisältää poikkeuksellisen laadukkaan äänijärjestelmän, joka käyttää nelinkertaista, 32-bittistä DA-muunninta. V20on myös ensimmäinen uudella Android 7.0 Nougat -käyttöjärjestelmällä julkaistava puhelin.