Uusi verkkokauppa Teknavi.com

LG:n uutuuskellolla voi soittaa puheluita

LG jatkaa rynnistystään älykellomarkkinoille. Yhtiö on esitellyt Barcelonassa LG Watch Urbanen, jonka kalliimmalla versiolla LG Watch Urbane LTE:llä voi soittaa puheluita itsenäisesti, ilman älypuhelimen mukana oloa.

Näin ollen LG:n kello on ainoa kilpailija Samsungin Gear S:lle, joka mahdollistaa niin ikään puheluiden soittamisen omalla sim-kortilla.

Watch Urbane eroaa LG G Watch R:stä vain muotoilultaan. Kello näyttääkin erittäin hyvältä alumiinisen rakenteensa ansiosta. Muotoilu on hieman ohuempi kuin G Watch R:ssä. Uutuuskello käyttää G Watch R:n tapaan Android Wear -käyttöjärjestelmää. Kello tulee myyntiin nahkaisella rannekkeella.

Edullisempi Urbane tulee myyntiin kahdessa värissä, hopeana ja kultaisena.

Mielenkiintoisempi uutuus on LTE-versio. Kellossa on 700 milliampeerin akku, joka vaikuttaaa paperilla tehokkaalta, mutta toisaalta 4G-verkko vie akkutehoa melkoisesti. LG ei ole vielä ilmoittanut tarkkoja tietoja akun kestosta.

LTE-Urbane toimii WebOS-käyttöjärjestelmällä. Kello on hieman ohuempi kuin edullisempi Urbane. Se tulee myyntiin kumisella rannekkeella. LTE-malli tulee ensin myyntiin Etelä-Koreassa ja sen jälkeen muualla maailmassa.