LG:n uusi K4-puhelin paljastui

LG julkisti tämän kuun alussa kaksi ensimmäistä puhelinta uuteen K-laitesarjaansa. Edulliseen hintaluokkaan tähtäävä parivaljakko saanee kuitenkin hyvin pian seuraa kolmannesta puhelimesta.

K-sarjan ensimmäiset jäsenet ovat K7 ja K10. LG K7 on viisituumainen puhelin, joka on parhaimmillaan saatavana kahdeksan megapikselin takakameralla, neliytimisellä järjestelmäpiirillä, 1,5 gigatavun RAM-muistilla ja LTE-yhteyksillä varustettuna. 5,3-tuumainen LG K10 taas yltää jopa 13 megapikselin takakameraan, kahdeksan ytimen järjestelmäpiiriin ja kahden gigatavun RAM-muistiin, LTE-yhteyksiä unohtamatta.

Molemmat mallit ovat edullisemman hintaluokan laitteita ja tulevat saataville monina vaihtelevina versioina. K-sarjan tarkkaa hintapolitiikkaa tai saatavuutta Suomessa ei kuitenkaan ole vielä paljastettu.

LG K10

Mielenkiintoisesti vasta esitelty puhelinsarja näyttää saavan hyvin pian kolmannen jäsenen. LG:n uudella K7:n ja K10:n kehuttuja kameraominaisuuksia esittelevällä videolla on nimittäin nähtävissä myös kolmas malli – LG K4. Kyseistä puhelinta ei ole vielä esitelty virallisesti eikä siitä näin ollen tiedetä juuri mitään. Nopean videon lopusta löytyvän väläyksen perusteella kyseessä on kuitenkin alle viisituumainen älypuhelin, joka tulee todennäköisesti maksamaan K10- ja K7-malleja vähemmän.