Vuoto: LG:n erikoinen kaksinäyttöpuhelin esittäytyy kuvassa

Syyskuun loppu ja lokakuun alku tulee näillä näkymin olemaan melkoista tuotejulkistusten juhlaa. Monien muiden uutuuksia esittelevien valmistajien joukkoon mahtuu myös LG, jolta odotetaan erikoisempaa kahta näyttöä hyödyntävää älypuhelinta. Tänään tuohon V10-nimellä kulkevaan laitteeseen on saatu uusi kuvakatsaus.

Evan Blass eli @evleaks julkaisi aiemmin tänään kuvan, joka oletetusti esittää tulevaa V10-älypuhelinta. Aiemmissa kuvissa puhelimen varsinaisen näytön yläpuolella sijaitsevaa pientä kakkosnäyttöä ei olla nähty toiminnassa. Uusimmassa vuotokuvassa kyseisellä piennäytöllä on kuitenkin sisältöä, nimittäin sovellusikoneita.

Tämän perusteella voidaankin päätellä, että V10 hyödyntää toista näyttöään oikoreittinä tärkeiden sovellusten pariin. Samalla on toki myös oletettavaa, että näytöllä esitetään lyhyesti ilmoituksia ja muita tietoja tarvittaessa.

Sisuksiltaan V10:n pitäisi vastata hyvin pitkälti jo julkaistua LG G4:ää. Tulevan kaksinäyttöpuhelimen on kuitenkin kerrottu hyödyntävän sormenjälkitunnistinta, jota yhtiön G-lippulaivassa ei ole.

LG järjestää seuraavan lehdistötilaisuutensa 1. lokakuutta New Yorkissa. Tällä hetkellä vaikuttaakin todennäköiseltä, että V10:n esittely löytyy yhtiön asialistalta tuona päivänä.

Ticker, take two. pic.twitter.com/LJFKRTJRB5

— Evan Blass (@evleaks) 22. syyskuuta 2015