LG:n uusi huippupuhelin tulossa myyntiin - toimitukset Suomessa huhtikuun lopulla

LG on aloittamassa uuden G6-huippupuhelimensa myyntiä ympäri maailman. Ensimmäisenä puhelin saapui myyntiin LG:n kotimaassa Etelä-Koreassa jo maaliskuussa.

Suomessa G6:n toimitukset ennakkotilaajille käynnistyvät 27. huhtikuuta eli tasan kolmen viikon päästä. Suomessa puhelimen voi ennakkotilata nyt Elisalta tai Gigantista 749 euron hintaan. Lisäksi puhelin on tilattavissa myös Verkkokauppa.comissa, jossa hinta tosin on vajaat 800 euroa eikä toimitusajasta kerrota vielä tarkempia yksityiskohtia.

Värivaihtoehtoja ovat hopea, valkoinen sekä musta.

G6 tarjoaa 5,7 tuuman näytön 18:9-kuvasuhteella. Se on näin lähellä tärkeintä kilpailijaansa Samsungin uutta Galaxy S8:aa, jonka ennakkotilausten toimitukset Suomessa alkavat jo 20. huhtikuuta. Galaxy S8:ssa on 5,8 tuuman näyttö 18,5:9-kuvasuhteella.

G6:n toinen erikoisuus on kaksoiskameraratkaisu, joka tuttuun LG-tyyliin koostuu pääkameran ohella toisesta laajakulmaisemmasta kamerasta.

Järjestelmäpiirinä G6:ssa on Qualcommin Snapdragon 821, joka nähtiin monissa muissa puhelimissa jo viime vuoden jälkipuoliskolla. Tältä osin G6 onkin jo tavallaan yhden sukupolven perässä.

G6 ja Galaxy S8 molemmat ovat pölyn- ja vedenkestäviä IP68-luokitellusti.