Uusi verkkokauppa Teknavi.com

LG:n erikoinen kaksinäyttöpuhelin voi saada seuraajan jo syyskuussa

Samsungin seuraava huippupuhelin on Galaxy Note7, joka esitellään ensi kuun alussa. Toinen keväällä viimeisimmän lippulaivansa esitellyt valmistaja on LG, jonka huhutaan suunnittelevan myös syksyistä huippupuhelinjulkistusta. Luvassa pitäisi olla kaksinäyttöisen V10:n seuraaja, ja vieläpä viime vuotta varhaisemmalla julkaisuaikataululla.

LG julkaisi viime vuonna omintakeisen V10-älypuhelimen. Laitteen erikoisuus oli päänäytön yltä löytyvä pieni lisänäyttö, jonka avulla saattoi tarkastaa perustietoja, kuten säätä, kellonaikaa ja akun tilaa, tai siirtyä nopeasti suosikkisovelluksiinsa. Lisäksi V10:ssä oli kaksi etukameraa laajoja selfiekuvia varten.

Korealaisen ETNews-sivuston mukaan V10 tulee saamaan tänä syksynä seuraajan. V10 julkaistiin viime vuoden lokakuussa, mutta liikkeellä olevien tietojen perusteella laitteen seuraaja esitellään kuukautta aikaisemmin – eli syyskuun alussa.

Uuden kaksinäyttöpuhelimen nimen odotetaan olevan joko V11 tai V20. Näistä jälkimmäinen on ETNewsin mukaan todennäköisempi, mutta kumpaakaan ei voida vielä pitää täysin varmana.

LG V10.

 

LG V10.