Uusi verkkokauppa Teknavi.com

LG lupailee uuteen huippupuhelimeen poikkeuksellisia ääniominaisuuksia

LG:n seuraavan huippupuhelimen V20:n julkistus on ohjelmassa 6. syyskuuta San Franciscossa. Aiemmin tietokonerenderöidyissä kuvissa julkisuuteen vuotaneesta V20:stä odotetaan ensimmäistä Android 7.0 Nougatilla varustettua puhelinta.

Aiempaan tapaansa LG näyttää tälläkin kertaa V20:n kanssa soveltavan tipoittaisia paljastuksia uutuudestaan ennen sen täyttä julkistamista.

Nyt ensimmäisenä ominaisuutena LG on kertonut V20:sta tulevan löytymään 32-bittinen Hi-Fi Quad DAC -muunnin. LG:n mukaan V20 on ensimmäinen älypuhelin, josta tällainen nelinkertainen DAC-muunnin löytyy. DACin tehtävä on muuntaa ääni digitaalisesta analogiseksi kuultavaksi tai toisinpäin tallennettavaksi.

LG:n mukaan V20:n pitäisi uuden nelinkertaisen DACinsa mukaan yltää yhteensopivien kuulokkeiden kanssa äänentoistoltaan jopa lähelle live-esitystä. Ääni on on terävämpi ja selvempi, ja uusi DAC voi vähentää taustaääntäjopa 50 prosentilla. V20:lla kuvattujen videoiden ääniraidan luvataankin voivan taltioida ennen kuulumattomalla tavalla rantaan lyövien aaltojen pärskeen tai keskustelun äänekkäässä ympäristössä.

Jo V20:n edeltäjässä V10:ssä oli 32-bittinen DAC. Myös V20:n ratkaisun kanssa LG on tehnyt yhteistyötä ESS Technologyn kanssa.

Aiempien vuotojen ja huhujen perusteella V20:stä löytyy edelleen V10:n tavoin toinen pieni lisänäyttö. Lisäksi LG:n kevään G5-huippupuhelimen tavoin V20 saattaa olla modulaarinen, eli puhelimen pohjapala irtoaa ja on vaihdettavissa toisenlaisiin, lisätoimintoja tuoviin vaihtoehtoihin. Takaa V20:stä odotetaan löytyvän myös kaksoiskamera.

LG V20 -tilaisuuden kutsu.