Tämä älykello poikkeaa valtavirrasta: kultaa ja alligaattorin nahkaa

LG on esitellyt ylellisen älykellon, jonka ulkomuoto muodostuu muun muassa kullasta ja nahasta. Kyseessä on aiemmin julkaistun Watch Urbanen uusi versio, jonka nimi on Watch Urbane Luxe. Kello on toteutettu yhteistyössä yhdysvaltalaisen Reeds-jalokiviliikkeen kanssa.

LG Watch Urbane otti jo alunperin pesäeroa yhtiön muihin älykelloihin metallisella rungollaan ja tyylitietoisille suunnatulla muotoilullaan. Watch Urbane Luxe vie ajatuksen kuitenkin entistä pidemmälle. Kello on koristeltu 23 karaatin kullalla ja varustettu alligaatorinnahkarannekkeella. Yhtiön mukaan käytetty kulta on 18 karaatin kultaa painavampaa ja 24 karaatin kultaa kovempaa. Ranneke sen sijaan on valmistettu käsityönä 50 erillisen vaiheen kautta.

Laitteiston puolesta kyseessä on kuitenkin vanha tuttu Urbane. Kultapinnan alla piilee siis 1,2 gigahertsin Snapdragon 400 -järjestelmäpiiri, 512 megatavua RAM-muistia, 4 gigatavua tallennustilaa, 410 milliampeeritunnin akku sekä Android Wear -käyttöjärjestelmä. Kellotaulun virkaa ajaa 1,3-tuumainen P-OLED-kosketusnäyttö.

LG Watch Urbane Luxea valmistetaan 500 kappaleen rajattu erä. Jokaiseen kappaleeseen kaiverretaan aitouden todistava sarjanumero. Kellon myyntihinnan kerrotaan olevan noin 1200 dollaria. Watch Urbane Luxe suuntaa alustavasti vain Yhdysvaltojen markkinoille.