Uusi verkkokauppa Teknavi.com

LG esitteli kaksi kaulapantaa – mukana neljä kaiutinta tai virtaa Bluetooth-nappikuulokkeille

LG esittelee ensi viikolla alkavilla CES-messuilla myös mielenkiintoisia uusia henkilökohtaisia langattomia kaiutin- ja kuulokeratkaisuja.

LG Tone Studio on kaulalla pidettävä panta, joka sisältää yhteensä neljä kaiutinta ja tarjoaa henkilökohtaisen surround-tilaäänikokemuksen. Neljästä kaiuttimesta kaksi tavallista sijaitsee ylhäällä ja kaksi värisevää alempana. LG:n mukaan se on tehnyt yhteistyötä DTS:n kanssa tilaäänen luomiseksi.

Lisäksi kahden henkilön Tone Studio -laitteet on mahdollista yhdistää niin, että kummallakin on samanaikainen äänentoisto esimerkiksi samaa elokuvaa katseltaessa.

LG Tone Free -kuulokkeet.

LG Tone Free puolestaan on langattomien nappikuulokkeiden ja niiden lataus- ja säilytyspaikkana toimivan kaulapannan yhdistelmä. Lisäksi panta hälyttää värinän avulla tulevista puheluista ja viesteistä.

Lisäksi Tone Freelle on tarjolla valinnaisena myös lisävirtalähde.

CES-messuilla LG esittelee myös uusia perinteisempiä Bluetooth-kuulokkeita Tone Infinim ja Tone Ultra -mallien voimin.

LG:n uudet PJ-sarjan 360 asteen Bluetooth-kaiuttimet puolestaan kestävät vettä ja neljästä mallista suurimman PJ9:n alusta toimii subwooferina ja langattomana latausasemana, jonka päällä kaiutinosa leijuu.

PJ-kaiuttimien akku kestää jopa 10 tuntia. Yhden mallin alustassa on sisäänrakennettu FM-viritin. Lisäksi alustassa on myös näyttö, jossa näkyvät käytössä olevat asetukset.

Kaikkien uutuuksien hinnat ja saatavuus selviävät vasta myöhemmin.

LG:n leijuva PJ9-kaiutin.