LG G5:n ensimmäisen lisävaruste esittelyssä ennen itse laitteen julkaisua

Korealainen LG esittelee sen seuraavan lippulaivapuhelimen, G5:n, sunnuntaina 21. helmikuuta, eli MWC-messujen aattona. Vaikka aikaa itse puhelimen esittelyyn on vielä yli viikko, ehti korealaisvalmistaja jo esittelemään ensimmäisen virallisen lisävarusteen tulevalle puhelimelle. Quick Cover on näppärä suojakotelo, joka mahdollistaa puhelimen käyttämisen myös kotelon ollessa suljettuna.

LG Quick Cover -kotelo

 

LG G5:n Quick Cover -suojakotelo on kuin yhdistelmä Samsungin S View Cover -koteloa ja HTC:n Dot View -koteloa. LG:n kotelon kannessa on ikkuna, jonka läpi näkyy kellonaika, päivämäärä ja ilmoitukset, ja se hyödyntää G5:n huhuttua always on -näyttöä, eli osa näytöstä voidaan pitää jatkuvasti päällä. Lisäksi kansi on tiheä ritilä, jonka pienistä rei’istä näkyy näyttö osittain läpi, ja myös kosketusnäyttö toimii kannen ollessa suljettuna. Näin esimerkiksi saapuviin puheluihin voi vastata kantta avaamatta.

LG G5 tulee huhujen mukaan eroamaan edeltäjistään selvästi esimerkiksi muotoilun osalta. G4:n kaarevuudesta on luovuttu ja puhelimen kuorimateriaalina käytetään metallia. Tekniikan osalta odotettavissa on muutamien muiden tulevien lippulaivapuhelimien tavoin kevään tehokkainta Android-rautaa. Mielenkiintoisena ratkaisuna G5:ssä nähtäneen aukeava alaosa, jonka ansiosta käyttäjä voi itse vaihtaa puhelimen akun.