Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Lenvolta Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i 2-in-1-laitteiden markkinoille

Lenovo on julkistanut kaksi uutta tabletin ja tietokoneen yhdistävää kannettavaa. Yoga Duet 7i ja IdeaPad Duet 3i tarjoavat vaihtoehdon sekä tehopakkausta että edullisempaa vaihtoehtoa etsiville.

Lenovo Yoga Duet 7i on kiinalaisyhtiön ensimmäinen Yoga-läppäri irrotettavalla, Bluetooth 5.0 -yhteyksiä tukevalla taustavalaistulla näppäimistöllä. Myös suojakuoren virkaa toimittava näppäimistö sisältää lisäksi tuen, jolla näytön saa helposti asetettua haluttuun kulmaan. Laite painaa noin 1,16 kilogrammaa.

Lenovo Yoga Duet 7i sisältää monia suoritinvaihtoehtoja, ja parhaimmillaan sen saa Intelin 10. sukupolven Core i7 -suorittimella ja Intel Iris Plus -grafiikoilla varustettuna. Kosketusnäyttö on puolestaan 13-tuumainen ja tukee 2K-tarkkuutta, 450 nitin kirkkautta ja 100 prosenttia sRGB-väriavaruudesta.

Yoga duet 7i:n saa asetettua haluttuun kulmaan.
Yoga duet 7i:n saa asetettua haluttuun kulmaan.
Näppäimistö on irrotettavissa.
Näppäimistö on irrotettavissa.

Myyntipakkauksessa toimitetaan myös digitaalinen piirtokynä, jonka korvaajaksi on erikseen lisävarusteena hankittavissa Lenovo E-Color Pen. Sen avulla oikean värisävyn voi poimia mistä tahansa tosielämän pinnasta helposti kynällä koskettamalla.

Lenovo Yoga Duet 7i tukee 4G/LTE-yhteyksiä ja Wi-Fi 6 -yhteyksiä, minkä lisäksi se sisältää infrapunakameran tunnistautumista (Windows Hello) varten. Kamera mahdollistaa myös muutaman lisätoiminnon, esimerkiksi sisällön siirtämisen toiselle näytölle päätä kääntämällä.

Mukana on myös Dolby Audio -äänentoisto ja Dolby Vision multimediakokemusta parantamassa. RAM-käyttömuistia (DDR4) on saatavilla enimmillään 16 gigatava ja PCIe SSD -tallennusmuistia enimmillään yksi teratavu. Akunkestoksi mainitaan vajaat 11 tuntia.

Lenovo Yoga Duet 7i julkaistaan arviolta kesäkuussa 2020, ja hinnat alkavat 1 199 eurosta. värivaihtoehtoja ovat savenharmaa ja orkidea.

Lenovo IdeaPad Duet 3i.
Lenovo IdeaPad Duet 3i.

Lenovo IdeaPad Duet 3i on puolestaan edullisempi ja pienikokoisempi vaihtoehto. Vain 0,86 kilogrammaa painava laite sisältää 10,3-tuumaisen IPS-näytön Full HD -tarkkuudella ja 330 nitin kirkkaudella. Myös IdeaPad Duet 3i tukee sekä LTE- että Wi-Fi-yhteyksiä.

Mukana myyntipakkauksessa toimitetaan irrotettava, Bluetooth 5.0 -yhteyksiä tukeva Folio-näppäimistö sekä Lenovo Digital Pen -kosketuskynä. Myös IdeaPad Duet 3i tukee erikseen ostettavaa Lenovo E-Color Pen -kosketuskynää.

 

 

Suorittimena toimii Intel Pentium sisäänrakennetulla näytönohjaimella. RAM-käyttömuistia on saatavilla enintään 8 gigatavua, eMMC-tallennusmuistia puolestaan enintään 128 gigatavua. Akunkesto on Lenovon mukaan noin 7 tuntia.

Lenovo IdeaPad Duet 3i julkaistaan arviolta heinäkuussa 2020. Suositushinta on 429 euroa.