Lenovo toi myyntiin lisätyn todellisuuden Star Wars -valomiekan

Lenovo on tuonut yhdessä Disneyn kanssa kehittämänsä lisätyn todellisuuden Star Wars: Jedi Challenges -tuotteen nyt myyntiin. Uutuus julkistettiin elokuun lopulla.

Jedi Challenges sisältää älypuhelimeen liitettävät Lenovo Mirage AR -lasit, Lightsaber-valomiekkaohjaimen ja pienen seurantamajakan. Paketin hinta on 299 euroa.

Star Wars: Jedi Challenges -sovellus on saatavilla Android- ja iPhone-älypuhelimille.

Käyttäjät voivat harjoitella valomiekkailun taitoja pimeän puolen kuuluisimpia pahiksia vastaan, komentaa kapinallisten armeijoita taistelutehtävissä ja päihittää vastustajansa holografisessa, shakkia muistuttavassa Holochess-pelissä.

Käyttäjät aloittavat lataamalla Star Wars: Jedi Challenges -sovelluksen puhelimeensa ja sujauttamalla puhelimen paikalleen kevyisiin Lenovo Mirage AR -laseihin. Kahdella kalansilmäkameralla varustettu laite linkittyy lattialle sijoitettavaan vastaanottimeen, mikä mahdollistaa tarkan liikkeiden seurannan.

Lasit paritetaan Lightsaber-peliohjaimeen, jonka esikuvana on Anakin Skywalkerin, Luke Skywalkerin ja Reyn valomiekka. Lightsaber on kokemuksen keskeinen osa, ja se toimii sekä ohjaimena että osoittimena, jolla pelaaja navigoi käyttöliittymässä. Lasien kamerat lukittuvat ohjaimeen valoteknologian avulla.

Lenovo Star Wars: Jedi Challenges -paketti.
Lenovo Star Wars: Jedi Challenges -paketti.