Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Legendaarinen RuneScape-peli julkaistiin Androidille, iPhonelle ja iPadille

Jo parisen vuosikymmentä pelaajien suosiossa ollut RuneScape on nyt saapunut myös mobiililaitteille.

Peli julkaistiin nyt Androidille, iOS:lle ja iPadOS:lle.

RuneScape julkaistiin tietokoneille alun perin jo vuonna 2001, ja pitkän odotuksen jälkeen se on nyt pelattavissa myös älypuhelimilla ja tableteilla. RuneScape Mobile sisältää kaikki 20 vuoden historian aikana peliin lisätyt kartat, aseet ja asusteet, ja lisäksi mukana on seitsemän vuorokauden ilmainen kokeilujakso maksulliseen RuneScape Premium -tilaukseen.

Tältä legendaarinen tietokonepeli näyttää älypuhelimella.

RuneScape Mobile on yhteensopiva PC-version kanssa, joten sekä tietokoneella että älypuhelimella voivat nauttia tiimityöskentelystä keskenään. Niin ikään kavereiden kanssa voi muodostaa joukkueen, vaikka kaikki pelaisivatkin eri alustoilla.

RuneScape Mobilleen kirjaudutaan samoilla tunnuksilla kuin PC-versioon, joten omat tietonsa saa helposti siirrettyä vaikkapa älypuhelimelleen ja jälleen takaisin tietokoneelle.

Mobiilipelin beetatestiin otti osaa peräti 1,8 miljoonaa ihmistä, ja kehittäjä Jagex haluaa palkita faninsa muun muassa uudella hiustyylillä, miekalla, lemmikillä ja teleport-laitteella, jotka ovat maksutta kaikkien ennakkorekisteröityneiden käytettävissä.

RuneScape Mobile on nyt ladattavissa Androidille, iOS:lle ja iPadOS:lle. Peli on pelattavissa ilmaiseksi, ja lisäksi mukana on valinnaisia ostoja.