Land Rover -puhelimia tulossa – vaihtoehto kestävää puhelinta hakevalle

Tarjolle on tulossa lisää Land Rover -puhelimia. Autonvalmistaja on sopinut uudesta kumppanuudesta Bullitt Groupin kanssa. Bullitt tunnetaan aiemmin muun muassa Caterpillarin CAT-puhelinten ja Kodak-puhelinten tekijänä.

Tarkkoja yksityiskohtia tulevan yhteistyön hedelmistä ei vielä ole.

Luvassa kuitenkin kerrotaan olevan Land Rover -älypuhelin, asianmukaisia lisävarusteita sekä myös sovelluksia. Uutuudet suuntautuvat ulkoilmaseikkailijoille, joten todennäköisesti esimerkiksi CAT-puhelinten tavoin Land Rover -puhelinuutuudetkin tulevat olemaan tavallista kestävämpiä – suojattuja iskuja vastaan sekä sertifioituja veden- ja pölynkestävyydeltään.

Yhteistyön tuloksena syntyvät ensimmäiset uudet tuotteet ovat luvassa ilmoitetusti alkuvuodesta 2017.

Aiempien aikojen Land Rover -puhelin, jonka takana oli Sonim.

Uusi tuotemallisto on nyt Bullitt Groupin kehityksessä. Sitä avustaa työssä Jaguar Land Roverin Special Vehicle Operations Groupin suunnitteluryhmä.

Land Rover -merkki ei ole löytämässä tietään puhelimiin nyt ensi kertaa – jo aiemmin on nähty Land Rover -puhelimia, joiden takana oli tuolloin Sonim. Kyse oli vielä näppäimistöllisistä peruspuhelimista, ei moderneista täyskosketusnäytöllisistä älypuhelimista.

Brittiläiset Jaguar ja Land Rover kuuluvat nykyään intialaisen Tata-konsernin omistukseen. Myös Bullitt Group on brittiyritys.