Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Lahjavinkki selfie-kuvaajalle: suojakotelo, joka tekee etukameran kuvista valoisia

LuMee on puhelimen suojakotelo, jonka reunus on valaistu LED-valoilla. Omalla akullaan varustettu LuMee toimii kuvausvalona etukameralle, ja tekee näin selfieista, friendsieistä ja muista etukameraotoksista reilusti valovoimaisempia.

Alkuperäinen LuMee-kotelo on saatavilla iPhone 5:lle, 5s:lle ja SE:lle sekä iPhone 6- ja 6s -malleille Plus-versioineen. Lisäksi LuMee on saatavilla Samsung Galaxy S6:lle ja S7:lle. Tehdäkseen tilaa uudemmalle LuMee Two -mallille, on valmistaja asettanut alkuperäiset LuMee-kotelot alennusmyyntiin verkkokaupassaan, ja aiemmin noin 50–55 dollaria maksaneet kotelot ovat nyt myynnissä 39,95 dollarilla (noin 36 euroa).

Uudempi LuMee Two on aiempaa sulavammin muotoiltu, eli 20 prosenttia sirompi, ja sen LED-valaistus 90 prosenttia edeltäjäänsä kirkkaampi. Valmistajan mukaan se myös suojaa puhelinta entistä paremmin ja on varustettu erillisellä himmenninkytkimellä. LuMee Twosta on kaksi versiota, jotka sopivat iPhone 6:lle, 6s:lle ja 7:lle sekä näiden Plus-versioille. LuMee Two maksaa valmistajan verkkokaupassa 59,95 dollaria (noin 54 euroa). Suomeen tilatessa päälle tulee toimituskuluja 18:n tai 38 dollarin verran sekä arvonlisävero.