8 erikoisempaa lahjaideaa: Ääntä muuttava kotikaraoke ja led-pipo nousivat lahjahiteiksi

Tiedustelimme joulun suosikkilahjoja Mulletoi.comin, Clas Ohlsonin ja Teknikmagasinetin valikoimista. Listalle valittiin lahjoja,  jotka ovat osoittautuneet erityisen suosituiksi.

Mulletoi.comin kappalemäärällä laskettuna suosituin tuote on tänä jouluna ollut Dick Johnson -pallivaha, mutta hittituotteiden joukossa on myös kodintekniikkaa kuten minijääkaappi. Teknikmagasinetissa suosittuja ovat olleet kaikki VR-lasit, merkistä riippumatta.

Mulletoi.comin toiminnasta vastaavan Band Company Oy:n toimitusjohtaja Petteri Pajari on kohtalaisen tyytyväinen tämän joulun myyntiin.

– Kilpailu kovenee koko ajan ja yhä useampi tilaa ulkomaisista verkkokaupoista. Mielestäni olisi tärkeä tukea paikallistaloutta ja valita ostokswt kotimaisista verkkokaupoista. Toimitusajat ovat suomalaisissa kaupoissa huomattavasti nopeammat kuin ulkomailta, vaikka moni väittääkin toisin. Kaupan päälle saa hyvän asiakaspalvelun, Pajari muistuttaa.

Monesta kotimaisesta verkkokaupasta joululahjat voi tilata vielä 20. joulukuuta. Clas Ohlson toimittaa lahjat jouluksi, jos ne tilaa viimeistään tänään.

Nämä myyvät tällä hetkellä hyvin

Minijääkaappi (Mulletoi.com)

Hinta: 49,90 euroa

Minijääkaappi toimii verkkovirralla ja sen tilavuus on neljä litraa. Kaappiin mahtuu esimerkiksi kuusi virvoitusjuomatölkkiä. Kaappi viilenee noin 11 asteeseen. Tarvittaessa kaapin voi viilentää auton verkkovirralla. Kaapin voi myös lämmittää, jolloin ruoka pysyy pidempään lämpimänä.

Tuulilasin sisäpuolen pesin (Mulletoi.com)

Hinta: 9,90 euroa

Tuote on tarkoitettu nimensä mukaisesti tuulilasin pesemiseen sisäpuolelta. Pesuvarsin on muotoiltu siten, että lasin saa helpommin puhtaaksi. Tuotteen mukana tulee pesuliina ja pesuneste.

ORB Wheel "leijulauta" (Teknikmagasinet)

Hinta: 169 euroa

Tasapainolauta, jota ohjataan painopistettä muuttamalla. Laudan akku latautuu täyteen 2-3 tunnissa ja yhdellä latauksella virtaa riittää 15-20 kilometrin ajoon. Laudan huippunopeus on 12 kilometriä tunnissa. Laite on vesitiivis.

Hubsan X4 Cam Plus nelikopteri (Teknikmagasinet)

Hinta: 92,99 euroa

Radio-ohjattava kopteri, jossa on sisäänrakennettu hd-videokamera. Kopterissa on säädettävä gyroskooppi ja kuusiakselinen ohjausjärjestelmä. Videoleikkeet tallentuvat microSD-muistikortille. Kuvausta helpottaa se, että kopteri osaa säilyttää valitun lentokorkeuden. Yhdellä latauksella kopterilla voi lentää noin 7 minuutin ajan.

Valoputouskaiutin (Clas Ohlson)

Hinta: 29,95 euroa

Viime joulun hittituote on suosiossa myös tänä vuonna. Kaiutin toistaa musiikkia mobiililaitteesta tai tietokoneelta bluetooth-yhteydellä. Valoputous liikkuu musiikin tahdissa.

Kamiinapuhallin

Hinta: 69,95 euroa

Energiatehokas puhallin, joka on suunniteltu kamiinoihin ja takkoihin. Puhallin levittää lämpöä huoneeseen ja tuottaa tarvitsemansa lämmön kamiinasta tai takasta. Laitteen käyttö ei edellytä ulkopuolista virtaa.

Led-pipo

Hinta: 24,95 euroa

Pipo, jossa on klipsillä varustettu led-valo. Päähinettä voi käyttää myös ilman otsavaloa. Valaistusta voi säätää. Led-valo ladataan usb-liitännällä.

Singtrix-karaokejärjestelmä

Hinta: 249 euroa

USA:n Shark Tank -ohjelmasta tuttu karaokelaitteisto, joka muuntaa laulajan äänen. Käyttäjä voi laulaa esimerkiksi Darth Vaderin tai Mikki Hiiren äänellä. Älypuhelimella järjestelmään voi ladata lisää ääniä. Pakettiin kuuluu järjestelmän lisäksi mikrofoni ja jalusta.