Lähimaksamisen saralle tulossa uusi kilpailija – LG mukaan peliin

Älypuhelin on tällä hetkellä paljon muutakin kuin puhelin. Se on monen pääasiallinen tietokone ja pystyy moniin ei temppuihin. Mobiilimaksaminen on pikku hiljaa ruvennut yleistymään, kun monet isot yhtiöt ovat laittaneet paukkuja siihen. Uutena kilpailijana kentälle saapuisi LG, uutisoi GforGames.

LG on jo aiemmin kertonut, että se työstää omaa mobiilimaksupalveluaan. Se ei kuitenkaan paljastanut, milloin se tullaan julkaisemaan, vaan kertoi ympäripyöreän vastauksen: se julkaistaan sopivaan aikaan. LG on rekisteröinyt G Pay -tavaramerkin Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa, joten se lienee yhtiön tulevan palvelun virallinen nimi. Näyttäisi siltä, että palvelu saapuisi rapakon taakse ennen Eurooppaa.

G Pay tulisi haastavaan rakoon, sillä kilpailu on jo tällä hetkellä suhteellisen kovaa. Apple on lanseerannut oman Apple Pay -palvelunsa niin Yhdysvalloissa kuin osassa Eurooppaakin. Google muutti Google Wallet -palvelunsa Android Payksi ja alkoi laajentamaan sen jo laajaa reviiriä. LG:n kova kilpailija Samsung on myös julkaissut oman palvelunsa, Samsung Payn Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa. Myöhemmin Samsung Pay rantautuu myös Euroopaan.