Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Uusi palvelu tarjoaa tänään ilmaisia taksikyytejä Helsingissä

Kyyti-kimppatakseilla pääsee ajamaan ilmaiseksi Helsingissä kantakaupungin alueella tänään perjantaina 24. marraskuuta kello 12-20 välisenä aikana. Kyyti on suomalainen teknologiayritys, joka on kehittänyt edistyksellistä kyytienjakopalvelua.

Perinteisiin takseihin verrattuna Kyyti-palvelussa matkan kustannuksia voidaan jakaa myös toisilleen tuntemattomien matkustajien kesken. Pitkälle kehitetyn tekoälyn ansiosta palvelun käytöstä ei peritä aloitus- tai ennakkovarausmaksuja ja kokonaishinnaltaan palvelu asettuu joukkoliikenteen ja tavallisen taksin välimaastoon. Matkan hinnan näkee sovelluksesta etukäteen. Kyyti-palvelua toteutetaan yhdessä luvallisten suomalaisten kuljetusyrittäjien kanssa.

Aiemmin Kyyti-taksit ovat toimineet Suomessa Oulussa, Tampereella ja Turussa.

Helsingissä Kyyti aloitti aiemmin tämän viikon tiistaina. Kysyntä yllätti toimitusjohtajan. “Osasimme kyllä odottaa hyvää vastaanottoa, mutta ihan näin isoon kysyntään emme uskaltaneet villeimmissä unelmissakaan varautua”, kertoo toimitusjohtaja Pekka Möttö, joka aiemmin toimi Onnibus.comin toimitusjohtajana. ”Ajateltiin vähän vielä lisätä pökköä pesään ja tarjota kaikille halukkaille perjantaina ilmaiset Kyyti-matkat Black Friday -hengessä. Palvelun kokeilu ei ole ainakaan hinnasta kiinni.”, Möttö naurahtaa.

Kyyti on myös aikaisemmin tänä vuonna julkistanut merkittävät teknologian toimitussopimukset Yhdysvaltoihin ja Aasiaan.

Kyytejä tilataan Kyyti-sovelluksella, jonka voi ladata joko Androidille Google Playsta ja iPhonelle Applen App Storesta.