Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Tämä päivämäärä ratkaisee kenellä on vastuu Nokia-puhelimesi tuesta

Nokia-puhelimia on myyty koko ajan. Nokia-merkkisten peruspuhelinten myynti on jatkunut katkeamatta, vaikka Nokia ensin myi puhelinliiketoimintansa Microsoftille, joka sittemmin myi peruspuhelinten liiketoiminnan takaisin suomalaiselle HMD Globalille samassa yhteydessä, kun tämä solmi sopimuksen Nokia-brändin käytöstä jatkossa myös älypuhelimissa.

13. joulukuuta julkistettu Nokia 150 oli ensimmäinen HMD:n alainen täysin uusi Nokia-puhelin. HMD kuitenkin jatkoi myös Microsoftilta periytyneiden lukuisten peruspuhelinten myyntiä.

Microsoft ulkoisti viime vuoden aikana puhelintensa tuen B2X-nimiselle yritykselle. Nyt HMD Global on vahvistanut Twitterissä, että B2X vastaa kaikesta marraskuun loppuun asti myytyjen Nokia-puhelinten tuesta. Lisäksi B2X vastaa luonnollisesti koko Microsoftin Lumioiden tuesta. HMD:llä tukivastuu uusista Nokia-peruspuhelimista on 1. joulukuuta alkaen myydyistä puhelimista eli päivästä, jolloin peruspuhelinliiketoimintakauppa Microsoftin kanssa toteutui.

Jos oman Nokia-peruspuhelimen kanssa on ongelmia, tulee vanhempien kuin viime joulukuussa ostettujen osalta kääntyä B2X:n puoleen. B2X:n tukisivu löytyy tästä ja HMD:n nyt hallinnoima Nokia-puhelinten tukisivu tästä.