Kovempaa käyttöä kestävä Galaxy S7 active vuotokuvissa – armeijakuosi koristaa takakuorta

Samsung esitteli muutama vuosi sitten Galaxy S4:n seuraksi Galaxy S4 Active -älypuhelimen, joka oli vedenkestävä ja muutenkin perusmallia kestävämpi. Seuraavana vuonna näimme Galaxy S5 Activen ja viime vuonna Galaxy S6 Activen. Galaxy S7 -älypuhelimet esiteltiin helmikuun loppupuolella ja näyttäisi siltä, että tänäkin vuonna näemme uuden Active-version.

Vietnamista kantautuvien kuvien perusteella Galaxy S7 activen kehitys on jo pitkällä, ja julkistus lienee vain tovin päästä. Kuvissa esiintyvä laite on suunnattu logon perusteella yhdysvaltalaiselle AT&T-operaattorille. Asiasta kertoi PhoneArena.

Viime vuoden tapaan Samsung toisi Galaxy S7 activen saataville armeijakuosissa. Niin kuin voi odottaakin, Galaxy S7 activen rakenne ei ole lasinen ja metallinen niin kuin perusmalleissa. Rungossa on käytetty kuvien perusteella polykarbonaattia ja mahdollisesti kumia. Laitteen IP-luokitus olisi IP68, eli se olisi vesi- ja pölytiivis. Myös pudotuksia Galaxy S7 active kestäisi normaalia älypuhelinta paremmin.

Teknisten tietojen osalta puhelin vastaisi pitkälti esikuvaansa. Näytön koko on luultavimmin 5,1 tuumaa ja sen tarkkuus olisi QHD-tasoa eli 2560×1440 pikseliä. Sisuksista löytyisi Qualcommin Snapdragon 820 -järjestelmäpiiri neljän gigatavun RAM-käyttömuistin kera.

Galaxy S7 activen toimintonäppäimet ovat fyysisiä