Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Näin Samsung aikoo estää tulevat puhelinräjähdykset

Samsungin syksyinen Galaxy Note7 -akkufiasko näkyy yhä edelleen esimerkiksi sosiaalisessa mediassa nyt jo vanhentuneiden ”räjähtääkö tämäkin?” -vitsien muodossa, mutta korealaisyhtiö haluaa kuitenkin kovasti vakuuttaa, että laitteiden turvallisuuteen kiinnitetään tarkasti huomiota. Yhtiö on nyt julkaissut videon, jolla esitellään Galaxy-puhelimien laaduntarkkailua erinäisten testien avulla.

Videon taustamusiikkina on The O’Jaysin tarttuva Give The People What They Want, ja videolla Galaxy S7:ää ja S7 edgeä taivutetaan, pudotellaan, kastellaan, kylmennetään ja kuumennetaan laboratorio-olosuhteissa.

Samsung haluaa jatkossa välttää Note7:n kaltaiset fiaskot ja saada myös potentiaaliset ostajat vakuuttuneiksi siitä, että tuotteisiin voi jatkossa luottaa. Yhtiö on esimerkiksi esitellyt 8-kohtaisen akkujen turvatarkastuksen, johon sisältyy muun muassa akkujen läpivalaisu.

Yhtiön seuraavan lippulaivapuhelimen, Galaxy S8:n, esittely on siirretty tavallista myöhäisemmäksi, jotta laitteen laatu ja turvallisuus voidaan varmistaa. Vielä myöhemmin tänä vuonna on tulossa jatkoa Note-sarjalle, ja Samsungin mobiiliyksikön vetäjä DJ Koh lupasi tammikuussa tuovansa markkinoille ”paremman, turvallisemman ja erittäin innovatiivisen Note 8:n”.

Katso alla olevalta videolta, miten Samsung puhelimiaan testaa: