Suomalaisen startupin seurantalaite valtaa Applen kaupat ja laitteet

Unenseurantaan tarkoitettua laitetta ja sovellusta tarjoava Beddit on julkaissut Apple Watch -sovelluksen. Samalla suomalaisstartupin seurantalaite saapuu myytäväksi Apple-kauppoihin ympäri maailman.

WatchOS 2:n myötä sovelluskehittäjät ovat voineet käyttää monipuolisemmin Apple Watchin laitteistoa hyväkseen. Beddit-sovellus hyödyntääkin esimerkiksi kellon digitaalista kruunua ja kiihtyvyysanturia toiminnassaan. Uusien mahdollisuuksien ansiosta Watchia voi Bedditin avulla käyttää unenseurantaan. Parhaimmillaan Apple Watch lienee päiväunien kanssa, jotka voi halutessaan ajastaa Bedditin tukemana. Sovellus tarjoaa ehdotuksia tarpeellisten nokosten mitoista ja herättää käyttäjän lempeällä ja äänettömällä hälytyksellä.

Beddit Smart -sensori

Bedditin palvelun varsinainen sydän on lakanan alle sijoitettava sensori, jonka avulla käyttäjä voi seurata yöunensa laatua ja kestoa. Mittaustietojen lisäksi Beddit-sovellus antaa vinkkejä paremman unenlaadun saavuttamiseksi. Tämäkin sisältö on nyt mahdollista kurkata kellosta Bedditin uuden watchOS 2 -sovelluksen ansiosta.

9To5Macin mukaan Beddit on myös päässyt osaksi Apple-kauppojen valikoimia. Unisensoria myydään siis jatkossa sekä Applen kivijalkakaupoissa että verkkokaupassa. Beddit Smart -sensorin hinta Suomessa on 149 euroa.