Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kossin kulttikuulokkeet saavat erikoisversion – sinä voit päättää värin

Koss on aloittanut kampanjan, jossa kuluttajat pääsevät äänestämään haluamansa Porta Pro -erikoisversion puolesta. Tarjolla on viisi erilaista värivaihtoehtoa, joista näillä näkymin vain yksi pääsee valmistukseen.

Porta Pro -kuulokkeet ovat todellinen kulttituote. Koristelematon retroulkonäkö ei varmasti miellytä kaikkia, mutta kuulokkeiden hyvä äänenlaatu ja todella kohtuullinen hintalappu ovat pitäneet ne vuosikausia lukemattomien käyttäjien suosikkeina. Kirsikkana kakun päällä Porta Prot nauttivat eliniän mittaista takuuta.

Nyt Koss on ilmoittanut julkaisevansa pian erikoisversion tutuista kuulokkeista. Porta Pro Limited Edition -kuulokkeet eivät nähtävästi poikkea vanhasta klassikosta teknisesti, mutta tuovat tarjolle uuden värivaihtoehdon tutun musta-sinisen mallin rinnalle.

Tässä vaiheessa uusia värivaihtoehtoja on viisi:

  • Mustaa ja kultaa yhdistelevä Black Gold
  • Puhtaanvalkoinen Whiteout
  • Rauhallinen Rhythm Beige
  • Valkoista ja kultaa yhdistelevä White Gold
  • Lähes täysin musta Blackout

Yhtiö ei kuitenkaan aio valmistaan näitä kaikkia. Sen sijaan käynnissä on äänestys, jossa kuluttajat voivat puolustaa lempivaihtoehtoaan. Äänestys on auki heinäkuun loppuun, jonka jälkeen Koss tekee tulosten perusteella päätöksen siitä, missä värissä erikoisversiota valmistetaan.

Koss Porta Pro Limited Edition -kuulokkeiden mahdolliset väriyhdistelmät.