Konsoleilta ja PC:ltä tuttu Assassin's Creed Mirage -peli julkaistiin iPhone 15 Pro -puhelimille ja valituille iPadeille - saatavilla aluksi puoleen hintaan

Graafisesti huipputason Assassin’s Creed Mirage -peli on nyt julkaistu iPhone 15 Pro -puhelimille ja valituille iPadeille.

Ubisoftin suosittu Assassin’s Creed -pelisarja saa jatkoa mobiilisti, kun pelikonsoleilta ja PC:ltä tuttu Assassin’s Creed Mirage on julkaistu iPhone 15 Prolle ja Pro Maxille sekä M1-piirillä tai uudemmalla varustetuille iPadeille.

Pelissä käyttäjä ohjastaa ovelaa Basimia, joka ajautuu seikkailuun liittyessään salaperäiseen The Hidden Ones -joukkioon. Luvassa on tuttua toimintaa ja arvaamattomia juonenkäänteitä, Ubisoft lupaa, ja tarjolla on myös ilmainen 90 minuutin kokeilujakso.

Koko pelin saa ostettua toistaiseksi kahden ensimmäisen viikon puoleen hintaan eli 24,99 eurolla sovelluksen sisäisenä ostona. Pelin normaali hinta on 49,99 euroa.

Ubisoftin mukaan Assassin’s Creed Mirage on pelattavissa joko kosketuskomennoilla tai iPhonen ja iPadin tukemilla, erillisillä peliohjaimilla.

Pelikonsoleille ja Windowsille Assassin’s Creed Mirage viime lokakuussa.

Aiemmin laitteistokiihdytettyä säteenseurantaa tukeville iPhone 15 Pro -puhelimille ja M1:llä tai uudemmilla varustetuille iPadeille on julkaistu jo muitakin graafisesti huippuluokan pelejä, kuten Resident Evil Village ja Resident Evil 4.