Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kolme uutta simpukka-Doroa senioreille – yksi mahdollistaa kadoksissa olevan paikannuksen

Erityisesti seniorit ja muut helppokäyttöistä puhelinta kaipaavat kohderyhmäkseen ottanut Doro on esitellyt sarjan uusia simpukkapuhelimia.

Uuteen sarjaan kuuluvat mallit Doro 6521, 6526 ja 6531. Puhelimista löytyvät Doron puhelimista tutut vakiotoiminnot ja ne ovat perinteisiä näppäinpuhelimia. Simpukkamuodosta on hyötyä helppokäyttöisyydessä, sillä näppäimet ovat rakenteellisesti lukittu kun puhelimen kannen sulkee.

Perustoimintojen lisäksiuusilla puhelimillavoi surffata netissä, käydä Facebookissa ja lähettää sähköpostia. Doron teettämän tutkimuksen mukaan joka kolmannes seniori suosii suurta näppäimistöä ja kaksi kolmasosaa haluaa puhelimeen kameran ja turvapainikkeen. Lisäksi korostuvat ääniominaisuudet ja kaikki kolme uutta simpukkapuhelinta tukevat kuulokojeen käyttöä yhdessä matkapuhelimen kanssa (HAC). Puhelimissa on myös mahdollisuus ottaa käyttöön puhuvat näppäimet. Lisäksi koko kolmikosta löytyvät 2,8 tuuman näyttö, kahden megapikselin kamera, Bluetooth-yhteys, FM-radio, koholla olevat näppäimet ja pikanäppäimet.

Doron 6526- ja 6531-malleissa on näyttö myös puhelimen ulkokuoressa, josta näkee soittajan. Lisäksi Doro 6531-puhelimesta löytyy myös Doro Connect & Care -sovellus, joka on tarkoitettu perheen ja ystävien yhteydenpitoon. Doron mukaan sovelluksen avulla seniori itse voi kysyä apua ja neuvoja niin arjessa kuin hätätapauksissa ja perheenjäsenet voivat tarvittaessa tarkistaa esimerkiksi puhelimen sijainnin GPS-paikannuksen avulla Doro 6531:n osalta.

Doro 6521 on saatavilla grafiitinharmaana sekä punaisena, Doro 6526 metallinvärisenä ja 6531 mustana ja punaisena. Doro 6521 ja 6526 ovat jo nyt myynnissä ja Doro 6531 julkaistaan syyskuussa.Doro 6521 maksaa 159 euroa, Doro 6526 189 euroa ja Doro6531 puolestaan 219 euroa.