Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Klassisen tyylikäs Withings ScanWatch -älykello syke-, EKG- ja SpO2-mittauksella nyt saatavilla myös ruusukullan värisellä rungolla

Ranskalainen Withings on tuonut ScanWatch-älykellonsa myyntiin Euroopassa nyt myös uutena ruusukultavärinä.

Aiemmin Withings ScanWatch on ollut saatavilla hopeanvärisellä rungolla 38 ja 42 millimetrin kokoversioina. Uusi ruusukultaväri on saatavilla ainoastaan pienemmällä 38 millimetrin runkokoolla 299,95 euron hinnalla Withingsin omasta verkkokaupasta. Hinta on 20 euroa korkeampi kuin hopealla rungolla 38 millimetrin koossa.

Ruusukultainen runko on saatavilla lisäksi kahtena vaihtoehtona, joko valkoisella tai sinisellä kellotaulun taustalla sekä rannekkeella, jonka materiaalina on fluoroelastomeeri. 49,95 euron lisähinnalla saatavilla on erilaisia nahka- ja metallirannekkeita.

Withings ScanWatchissa on perinteiset viisarit sekä pieni PMOLED-näyttö.
Withings ScanWatchissa on perinteiset viisarit sekä pieni PMOLED-näyttö.

Withings ScanWatch sisältää sykemittauksen ohella myös veren happipitoisuuden (SpO2) mittauksen sekä EKG- eli elektrokardiogrammimittauksen. Mittaus kestää noin 30 sekuntia ja se toteutetaan asettamalla kaksi sormea kellotaulun reunalle, jolla sensorit sijaitsevat. Sykemittarillaan kello tarkkailee myös käyttäjänsä sykettä rytmihäiriöiden (AFib) varalta varoittaen poikkeuksellisesta korkeasta, matalasta tai epäsäännöllisestä sykkeestä.

Elektrokargiogrammin tulokset siirtyvät automaattisesti Withingsin Health Mate-sovellukseen, mistä ne on myös helppo jakaa tai tulostaa vaikkapa lääkärin tarkasteltaviksi.

Hiljattain Withings kertoi myös, että ScanWatch on ensimmäinen kliinisesti validoitu älykello veren happipitoisuuden mittaukseen Euroopassa. Kello osaakin hyödyntää veren happipitoisuuden mittausta yhtenä tekijänä hengityksen häiriöiden arvioinnissa, mistä voi olla apua esimerkiksi uniapnean ja muiden hengitystiesairauksien ehkäisyssä ja pitkäaikaisessa seurannassa kotona.

Withings ScanWatchin runko on 5ATM-luokitellusti vestiviivis. Kellossa on perinteiset fyysiset viisarit ja kellotaulun ylälaidassa pieni pyöreä PMOLED-näyttö, joka kertoo esimerkiksi askelmäärästä, matkasta ja sykkeestä ja ilmoituksista. Kellotaulun alalaidassa on Withingsin perinteinen päivän päivittäisen liikkumistavoitteen täyttymistä seuraava analoginen mittari. Mukana on myös automaattisesti aktivoituvat treenitilat kävelylle, juoksulle, pyöräilylle ja uinnille. Kello seuraa automaattisesti myös käyttäjän unta.

Ruostumattomasta teräksestä (316L) valmistetun rungon parina on safiirilasi. Käyttöajaksi Withings ilmoittaa jopa 30 vuorokautta tavallisessa tilassa sekä lisäksi tämän jatkoksi vielä 20 vuorokautta virransäästötilassa (pelkkä kellonaika ja aktiivisuuden seuranta), ja akku ladataan mukana toimitettavalla alustalla.