Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kovia lukuja: Kiinalaispuhelinta ennakkotilattiin viikossa 11 miljoonaa kappaletta

Kiinalainen älypuhelinvalmistaja LeTV esitteli viime viikolla uuden Le 1s -älypuhelimensa. Puhelin saapui ennakkotilattavaksi Kiinassa ja se näyttää menevän nyt kuumille kiville. Viikossa yhtiö on ottanut ennakkotilauksia vastaan yli kymmenen miljoonaa kappalessa. Laite tulee tänään myyntiin Kiinassa. Asiasta uutisoi Fonearena.

Niin kuin monet muut kiinalaiset älypuhelinvalmistajat, myös LeTV kilpailee edullisella hinnallaan. Varsin tasokkaan älypuhelimen saa noin 150 eurolla. Kokonaisuudessaan ennakkotilauksia yhtiön mukaan on tehty 11 miljoonaa kappaletta. Tämä tuo LeTV:n kassaan jopa 1,72 miljardia euroa.

LeTV Le 1s:ssä on 5,5-tuumainen IPS LCD -kosketusnäyttö Full HD -tarkkuudella. Nopeudesta huolehtii MediaTekin kahdeksanytiminen Helio X10 -järjestelmäpiiri 2,2 gigahertsin taajuudella. Kolmen gigatavun RAM-muistin lisäksi laitteessa on 32 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Kuvaaminen onnistuu 13 ja 5 megapikselin kameroilla. Laitteessa on Android 5.1.1 Lollipop -käyttöjärjestelmä EUI -käyttöliittymällä ja sormenjälkitunnistin.

LeTV:n älypuhelimia on voinut tilata Suomeenkin eri verkkokauppojen kautta.