Kestävien Cat-älypuhelinten mallistoon 299 euron uutuusmalli Cat S32

Caterpillarista juontuva Cat-brändi tunnetaan kestävistä älypuhelimista. Nyt älypuhelinmallisto uusiutuu edullisemmasta päästä uudella Cat S32 -mallilla.

Cat S32 on pölyn- ja vedenkestävyyden osalta IP68-luokiteltu, ja kestää upotuksen 1,5 metrin syvyyteen 35 minuutin ajaksi. Lisäksi puhelimen kestävyys on myös MIL-STD810G-sertifioitu esimerkiksi iskuja ja värinää vastaan. Pudotuskestävyys on testattu pudotuksilla 1,8 metrin korkeudelta teräspinnalle. Puhelimen kulmia kiertää iskuja pehmentävä kumipehmuste. Näyttölasina on DragonTrail Pro.

Teknisiltä ominaisuuksiltaan Cat S32 on melko vaatimaton. Puhelimessa on 5,5 tuuman näyttö 18:9-kuvasuhteella ja 1440×720 pikselillä. Järjestelmäpiirinä on vain neliytiminen 1,8 gigahertsin MediaTek Helio A20 MT6761D, RAM-käyttömuistia on 3 gigatavua ja sisäistä tallennusmuistia 32 gigatavua sekä lisäksi microSD-muistikorttipaikka. Akun kapasiteetti on 4 200 milliampeerituntia.

Takana Cat S32 sisältää 13 megapikselin ja etupuolella 5 megapikselin kameran.

Käyttöjärjestelmäversiona on heti Android 10, minkä lisäksi puhelimelle luvataan päivitys myös tulevaan Android 11 -versioon. Muita ominaisuuksia ovat 4G LTE -mobiiliverkkoyhteys (kategoria 6), Wi-Fi / Bluetooth 5.0 / NFC -yhteydet, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä ja kaksi SIM-korttipaikkaa (toinen jaettu muistikorttipaikan kanssa).

Puhelimen vasemmalla kyljellä on toiminnoltaan muokattavissa oleva painike. Sitä voidaan käyttää esimerkiksi radiopuhelinmaisen viestintäsovelluksen kanssa, SOS-hätäpainikkeena tai esimerkiksi kameran tai LED-valon aktivointiin.

Cat S32:n yleinen suositushinta on 299 euroa. Puhelimen myyntiintulon tarkemmasta ajankohdasta ei ole vielä tietoa.

Viime syksyllä Cat toi myyntiin myös paremmin varustellun, suositushinnaltaan 529 euron Cat S52:n.