Uusi verkkokauppa Teknavi.com

Kuvat: LG:ltä näppärä uutuus – rullattava näppäimistö kännyköille ja tableteille

LG ilmoitti tuovansa markkinoille uuden Bluetooth-näppäimistön mobiililaitteita varten. Mielenkiintoisesti muotoiltu LG Rolly Keyboard luottaa nivellettyyn designiin, jonka ansiosta näppäimistön voi rullata kuljettamista varten.

Rolly on QWERTY-näppäimistö, jonka neljä näppäinriviä on erotettu toisistaan taipuvilla nivelillä. Näiden välien avulla koko näppäimistö on mahdollista rullata neliskanttiseksi ”kepiksi”, joka mahtuu LG:n mukaan mainiosti niin taskuun kuin laukkuunkin.

Auki rullattaessa näppäimistö käynnistyy automaattisesti. Rollyyn voi Bluetoothin avulla liittää enintään kaksi laitetta samanaikaisesti. Lisäksi näppäimistön yläosa piilottaa sisäänsä tuen, jonka varaan puhelimen tai tabletin voi asettaa läppärityylisen työskentelyn mahdollistamiseksi.

Virtansa Rolly saa yhdestä AAA-paristosta. LG:n mukaan laite kestää yhdellä paristolla kolme kuukautta keskivertoa käyttöä.

LG Rolly Keyboard julkaistaan syyskuussa Yhdysvalloissa. Laite on myös esillä ensi viikon IFA-messuilla Berliinissä. Euroopassa näppäimistö julkaistaan myöhemmin. Hinnat ja muut yksityiskohdat paljastetaan alueittain julkaisujen yhteydessä.