Käytettyjen iPhone-puhelinten myyntiin erikoistuneen Swappien uusi Premium Series sisältää uudenveroisia puhelimia 100 prosentin akkukapasiteetilla

Käytettyjen iPhone-puhelinten ostamiseen ja myymiseen erikoistunut Swappie tuo tarjolle uuden Premium Series -tuoteperheen.

Swappien mukaan Premium Series -tuoteperhe pitää sisällään uudenveroisia, ulkoisesti moitteettomia sekä täysin toiminnallisia laitteita, joilla on 100 prosentin akkukapasiteetti. Sarja on saatavilla kaikilla Swappien markkinoilla tästä päivästä alkaen.

Tähän asti Swappie on taannut vain, että sen myymissä iPhoneissa akkukapasiteetti on 80 prosenttia alkuperäisestä.

Swappien mukaan uusi Premium Series -tuoteperhe tekee kunnostetun puhelimen kokemuksesta ensiluokkaisen ja ympäristöystävällisistä valinnoista kuluttajille entistä helpompia. Muiden Swappien kunnostamien laitteiden tavoin myös Premium Seriesin hiilijalanjälki on 78 prosenttia pienempi verrattuna uuteen älypuhelimeen.

Uusien älypuhelimien valmistaminen tuottaa yli 100 miljoonaa tonnia CO2-päästöjä joka vuosi ja elektroniikkajäte on maailman nopeiten kasvava jätelaji. Jopa 85–95 prosenttia älypuhelimiin liittyvistä päästöistä muodostuu tuotannon yhteydessä.

“Olemme aina kuunnelleet asiakkaitamme ja vuosien mittaan tämä lähestymistapamme sekä tuotevalikoimamme kehittäminen on tuonut meitä lähemmäksi asiakaskuntaamme ja tehnyt kunnostetusta elektroniikasta hieman enemmän valtavirtaa. Olemme kuitenkin tiedostaneet, että on olemassa kuluttajia, jotka haluavat ostaa kunnostetun puhelimen vain, jos sen ulkonäkö ja akku ovat täydellisiä. Vaikka tämä kuluttajaryhmä haluaisi tehdä vastuullisemman valinnan, ratkaisu ongelmaan on uupunut. Joten lanseerasimme Swappien Premium Series -tuoteperheen, koska se helpottaa tarkkasilmäisimpiä kuluttajia tuomaan kiertotalouden osaksi heidän päivittäistä elämäänsä”, kertoo Swappien Premium Series -tuoteperheestä vastaava johtaja Casper Andersen,.

Swappien hiljattain tekemä kyselytutkimus paljasti syitä sille, minkä takia osa kuluttajista haluavat uuden puhelimen kunnostetun sijaan. Suurimmaksi syyksi kerrottiin akun laatu (41 %), jota seurasi uuden puhelimen toiminnallinen laatu (34 %). Lisäksi joka neljäs (26 %) sanoi haluavansa uuden puhelimen takuun ja noin joka viides (22 %) vastaajista kertoi suosivansa puhelinta, jossa ei ole kulumisen merkkejä.

Swappien uusi Premium Series vastaa edellä mainittuihin toiveisiin täysin uudenveroisella puhelimella. Kuten muutkin Swappien iPhone-puhelimet, myös Premium Series -puhelimet myydään täydellä 12 kuukauden takuulla.

“Älypuhelimilla ei ole viimeistä käyttöpäivää ja toivomme, että Premium Series -tuoteperheen myötä yhä useampi kuluttaja olisi valmis ostamaan kunnostetun iPhonen, kuten he ostaisivat käytetyn auton”, toteaa Swappien toimitusjohtaja ja perustaja Sami Marttinen.